Slottsträdgården Ulriksdal i Solna

Bilder på Slottsträdgården

Slottsträdgården Ulriksdal i Solna
Slottsträdgården Ulriksdal i Solna

Slottsträdgården Ulriksdal

Ulriksdals slottspark

Alltid direktkontakt med respektive anläggning!


ikon konferensrum

3 Konferensrum

ikon konferensrum

2 Grupprum

ikon konferensrum

Max 120 deltagare

ikon konferensrum

120 middagsgäster

ikon konferensrum

Ja, anpassat i Ladan

ikon konferensrum

Fri Wifi


OM SLOTTSTRÄDGÅRDEN ULRIKSDAL:

Våra lokaler ligger i direkt anslutning till handelsträdgården och har en hög hemma-hos-känsla med en genomtänkt design och funktion.

Vällagad, ekologisk mat, närheten till naturen och växthusens blomsterhav bidrar till en minnesvärd upplevelse.

Lokalhyra med frukt och vatten, förmiddagskaffe med smörgås, Slottsträdgårdens vegetariska lunchbuffé samt eftermiddagskaffe med bakverk.

Konferera på slottsträdgården ulriksdal och tillfredställ både sinne och smak

MAT OCH DRYCK:

Det vegetariska köket är vår specialitet! I mer än 10 år har vi utvecklat den vegetariska kokkonsten och är idag ett av de ledande vegetariska köken i Sverige.

För er som föredrar annat än vegetarisk mat kan vi på kvällstid även erbjuda skaldjur, fisk- och kötträtter av hög klass, där det vegetariska köket blir goda och spännande tillbehör.
Självklart hjälper vår sommelier er att hitta rätt dryck till er måltid, eller varför inte arrangera en vinprovning innan maten?

För vårt välmeriterade köksteam är vällagad mat från grunden, gärna med kravmärkta och ekologiska råvaror som följer årstiderna, självklara ingredienser.

UPPLEVELSER:

Med vår kunniga personal och professionella gästföreläsare kan Slottsträdgården Ulriksdal erbjuda föreläsningar som är både lärorika och inspirerande.

Våra konferensgäster kan boka ett energigivande avbrott i sin konferens med t.ex. en inspirerade rundvandring i vår trädgård, ett föredrag om trädgårdsdesign och odling på balkong och terrass, andra föredrag om trädgårdsskötsel med massor av matnyttiga tips.

För er som är mat- och dryckesintresserade arrangerar vi nu även matlagningskurser vid våra utbildningskök!
Här kan ni lära er att laga spännande maträtter tillsammans med våra kockar och umgås med era arbetskamrater eller kompisgäng.

Vill ni förgylla er konferens eller middag med en inspirerande vinprovning hjälper vår sommelier att skräddarsy det ni önskar med innehåll och nivå.
Vi kan garantera en minnesvärd upplevelse!

LADAN:

Med hela 6 meter i takhöjd har Ladan en härlig rymd som inspirerar. Lokalen är utformad för att vara flexibel och kan anpassas för olika verksamheter och behov som konferenser, kurser, utställnings- eller föresläsningslokal.

LOKALINFORMATION
Biosittning: 120
Skolsittning: 60
Styrelsesittning: 28
U-sittning: 20 + 20
Stolar i ring: 60
Öar, rektangulära bord: 60
Lunch/middagssittning: upp till 120
Yta kvm: 117
Handikappvänligt: Ja
Scen i lokalen: Ja (mobil)
Fönster i lokalen: Ja, inkl. mörkläggning och fjärröppning
Grupprum i anslutning till lokalen: Ja
Teknik/övrigt: MacBook Pro eller PC Laptop, trådlöst nätverk, dold projektor & duk,
PA-anläggning med 4 högtalare, mikrofon med sladd, trådlös mikrofon och 2 st. ”myggor”, garderober i lokalen, blädderblock, whiteboard, anteckningsmaterial och air condition.
Tillval; större mobila anslagstavlor

LOFTET:

Här står “Tre Kungars Bord”, med anor från Slottsparken, som har plats för upp till 18 personer. Loftet har ett öppet kök och en lounge avdelning som ger en avkopplande och hemtrevlig miljö som inbjuder till effektiva möten.

LOKALINFORMATION
Biosittning: 25
Skolsittning: 12
Styrelsesittning: 18
Stolar i ring: 18
Yta kvm: 58
Handikappvänligt: Nej
Scen i lokalen: Ja (mobil)
Fönster i lokalen: Ja
Grupprum i anslutning till lokalen: Ja[/one_third]
Teknik/övrigt: MacBook Pro eller PCLaptop, trådlöst nätverk, projektor & duk eller 52″ TV-skärm (kan kopplas trådlöst till dator), blädderblock, whiteboard, anteckningsmaterial och air condition.

LG-RUMMET:

Vårt minsta konferensrum är perfekt för mindre grupper upp till 6 personer. Utsikten över Edsviken och Nationalstadsparken ger rummet en lugn och naturskön inramning.

LOKALINFORMATION
Styrelsesittning: 2-6 pers
Yta kvm: 19
Handikappvänligt: Nej
Fönster i lokalen: Ja
Grupprum i anslutning till lokalen: Ja
Teknik/övrigt: MacBook Pro eller PCLaptop, trådlöst nätverk, projektor & duk, blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.