En av konferenslokalerna

Bilder Folkets Hus

En av konferenslokalerna
En av konferenslokalerna

Solna Folkets Hus

Solna Centrum

Alltid direktkontakt med respektive anläggning!


ikon konferensrum

15 Konferensrum

ikon konferensrum

6 Grupprum

ikon konferensrum

Max 150 deltagare

ikon konferensrum

120 vid mingel

ikon konferensrum

Ja, anpassat

ikon konferensrum

Gratis Wifi


Solna Folkets Hus- en mötesplats för alla

Solna Folkets Hus är en modern konferensanläggning och ett litet kulturhus endast ett par hundra meter från Solna Centrum och 10 minuter från centrala Stockholm.

Här finns totalt 15 st ljusa mötesrum som rymmer allt från två till 149 personer i hel eller halvdagskonferens. Möbleringen i rummen varierar, beroende på vad ni har för möte. Vi hjälper gärna till med tips och idéer.

Konferensrummen är utrustade med fast och trådlöst internet, projektor, whiteboardtavla, blädderblock och hörslinga. Vi kan ta hand om alla era dokument till mötet och kopiera dem i vårt tryckeri, före, under eller efter mötet.

Med personalens professionella bemötande och planering efter era önskemål får vi ert möte att bli precis som ni vill ha det.

Tryckeri:

När ni vill ha snabba leveranser och ett proffsigt resultat är Solna Folkets Hus tryckeri det rätta valet. Vi kan hjälpa er med allt från det enklaste häftet till limbindning av böcker. Självklart hjälper vi till att ta fram det som passar er prisbild bäst.

Besök vår hemsida för mer information.

Kultur:

Solna Folkets Hus erbjuder ett varierat kulturprogram dit alla är välkomna. Vi ordnar allt ifrån föreläsningar om dagsaktuella ämnen och författarkvällar till musikaler, teaterföreställningar och filmvisningar. Det finns även utställningsmöjligheter i vår fina foajé.


MÖJLIGHETER

60

GÄSTER